tisdag 24 februari 2009

Snart är jag på väg

Upp med rumpan och ner med huvudet eller hur var det nu??
Som jag har skrivit tidigare så har Albin börjat att dra knäna under rumpan. Här har han fått upp rumpan en bra bit iaf. Förflyttar sig runt mattan gör han redan utan problem, han drar sig fram mot sitt mål.

För övrigt så har jag åter varit inne och hört mig för vad gäller bilstol. Idag i barnaffär nr2 i Krstd. Får lite olika bud såklart men de var ganska neutrala i den här butiken. Rekommenderade ingen framför den andra utan gav mig bara fakta och det var skönt. Lite jobbigt när man möter en ren säljare.
Får se vad det blir när vi har övervägt lite till här hemma.

3 kommentarer:

Pia sa...

hi hi påminner lite om Wilma när hon letar mullvadar på backen ;)

Anonym sa...

Huvet upp och fötterna ner har man ju hört, men huvudet och fötterna ner och runpan upp... Den e nog skånsk... ;)

Unknown sa...

Hej Petra!

Ville bara säga att vi har haft en BeSafe IziKid till båda våra barn. Vi är supernöjda! Den får bäst i test i flera test, och har fått det ända från 2005 då vi köpte vår. Det enda minuset med stolen är att det är lite klumpig att flytta från bil till bil, men den är helt klart värd besväret :)
Ett stort plus är att man lätt kan luta stolen bakåt när den lille somnat.
Min syster hade en som oxå gick att luta bakåt, jag kommer inte ihåg vad den hette men det var en Akta Graco, med en stor ratt som man skulle vrida på... den var inte alls bra! Det fanns ingen plats över till barnet i stolen.

Ella är 25 månader och hon sitter fortfarande lika bra i IziKid.

Ville bara ge dig ett råd, för jag minns att det inte var det lättaste med en ny stol!

Lycka till!!