onsdag 11 februari 2009

635 gram..


...så mycket har Albin gått upp på en månad. Idag var det dags för 5 månaders besök på bvc, det blev bara vägning och mätning idag. Sprutan fick vi skjuta upp till nästa vecka pga förkylningen. Albin var på jätte bra humör, han pratade och spottade omvartannat så bvc-tanten trodde att han skulle bli skådespelare så som han tog i. Nu har vi en kille som väger 8190 g och är 68 cm lång. Inte konstigt man tycker han börjar bli lite tung att gå och bära på. Han ligger exakt på sina kurvor så när jag ställde lite frågor om mängden mat så fick jag bara svaret att "du gör helt rätt för han följer ju kurvorna exemplariskt". Jaha då är det väl så då.. bara att fortsätta i samma takt som tidigare. :)


När vi kom hem från bvc var Albin lite gnällig, tänkte att då är han väl hungrig. Så jag började göra mat till honom; morot, potatis, broccoli puré men det ville han inte ha. Testade med mangopurén men det ville han inte heller ha. Så det fick bli ersättning till lunch idag, det fick ner utan problem. Tror att han hade ganska mycket slem i halsen så han hade svårt för att svälja maten, stackaren. Nu sover han i sin säng iaf, hoppas verkligen att den här förkylningen ger med sig snart. Tyvärr missar vi babysimmet imorgon med men det är inte mycket att göra. Nu ska vi se till att lillkillen blir av med sin förkylning!!!

En glad Albin efter ett mål gröt med blåbär/hallon/björnbärspure som ni kan se på kinden.. :)


3 kommentarer:

Pia sa...

Krya på dig sötnos Puss på näsan

Anonym sa...

Stackars lilla sjukling. Alvin ska få 3 månaders sprutorna imorgon, men han är lite småförkyld, så vi får väl se, hoppas bara att han får den, så har man det gjort sen! kram

Anonym sa...

Sötnos!!! din älskade far.