måndag 17 november 2008

Måndag igen..

Jag lovade ju lite fler bilder på Albin med kompis Nemo. Här kommer 3 till.. :) Kan inte säga det för många gånger, de är så söta!!



Helgen har gått fort förbi. I lördags var vi ute och gick en lång runda i skogen, det regnade och blåste så jag blev lagom blöt medans Albin låg nerbäddad i vagnen och hade det skönt. Var riktigt skönt att komma ut och röra på sig iaf. Kvällen tillbringades hos mormor och morfar i Tollarp. Mormor var duktig och bakade kanelbullar och vetebröd till Albins dop. I går körde vi in till Hässleholm för att kolla på soffa, har tröttnat rejält på den vi har nu. Verkar faktist som att vi ska göra slag i saken den här gången... (håll tummarna).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hi hi Albin ser ut som en jättebebis på de översta bilderna Söta e dem verkligen :D Ja fy vad blöta vi var efter den rundan Hade gärna bytt med Albin I går var vi på stranden samma skitväder där ... Vad menar du med att du e trött på soffan den e ju jättefin ju :D Annars har vi två gula ni kan få ;) Ni glömde en napp och lite kläder bara så ni vet Kram

Anonym sa...

Man kan ju inte sluta undra vad de kollar på! Såna myspysar!