fredag 1 maj 2009

Bla bla bla

Lilla familjen har varit ute och gått idag. Körde upp till gården och begav oss ut i skogen. Mätte på eniros nya smarta tjänst, mät din sträcka, nu ikväll och den lilla rundan var på 6,1 km så nu känner jag mig duktig.

Det har ju varit valborg med. Vi skulle grilla hos kompis E m familj men tyvärr blev de sjuka så vi snabbt ordna en plan b, vilken blev att köra till mormor och morfar eftersom vi visste att de xoå skulle grilla. Vi hade ju lagt kött i marinad och fyra bitar fin entrecote kunde vi inte motstå.

Tänk att det är Maj. Var har de här månaderna tagit vägen? Snart har halva 2009 gått och Albin blir snart 1 år. Men först har vi en massa annat som ska firas. På söndag bär det av till Öland för att fira faster som fyller år. :) ska bli kul med en liten utflykt!

Just det. Albin kryper!!!! På riktigt. Idag tog han sig fram i köket på gården med riktiga krypsteg, inget ålande där inte. :) Men när det ska gå riktigt fort så åker magen ner igen. Men han kryper vår lille kille, otroligt vad han utvecklas!

Inga kommentarer: