måndag 15 december 2008

plötsligt händer det..

Söndagen var händelserik. Hela familjen var på julbuffé på Humlalyckan med Tobias maskinstationsgäng. Det var super gott och jätte trevligt. :) Kul att få ansikten på alla som det pratas så mycket om. Albin skötte sig exemplariskt såklart. Han åt, var uppe i mammas och pappas knä en lite stund sen låg han i vagnen och pratade med sin blomma tills han somnade. Han är så snäll vår älskade son. :)

Albin klädd för julbuffé!


När vi kom hem från julbuffén så var jag i pysslartagen, först så hängde jag upp snästjärnor och änglar i köksfönstret. Visst blev det bra, det är Albins mormor som varit duktig och virkat till oss. :) När de hängde på plats så tog jag tag i Albins fotoalbum, klistrade in en del bilder från första tiden.

När vi sitter och fikar i soffan framför tvn och Albin ligger i sitt babygym så säger Tobias: Titta, titta, titta... och vad ser vi om inte...
Ja, Albin är på väg över på sidan. Äntligen så rör han sig lite i sitt babygym. Tidigare har han bara legat helt platt och inte gjort någon antydan till vändning, men nu plötsligt hände det..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad duktig han är!!! visste väl att det skulle komma när som :-)

Anonym sa...

Vad fint det blev med stjärnorna :D Och Albin ... Sicken duktig kille Vad roligt :D :D Han e världens sötaste kille

Anonym sa...

Så mysigt, träffade en tremånaders Viggo i går och han var supersöt.
Hihi, fräckt att Abbe kan vända sig numera...

Anonym sa...

Vad han kan :-) kul när det börjar hända lite med utvecklingen ju, så söt hehe.